Spoor 11 club Holland


Deze vereniging is een groep van enthousiaste modelspoorders en modelspoorbouwers in schaal 1:22,5. Zij hebben een maandelijkse clubavond in ons verenigingsgebouw. Leuk om een keer te komen kijken wat zij zoal doen! Aanvang 19.30 uur en de deur is open vanaf 19.00 uur.

Beste clubleden,

Uit voorzorg nog maar even een herinnering dat de clubavond van maart geannuleerd is. Het gebouw van A.T.V. Terbregge is gesloten.

Gisteren 23 maart zijn er opnieuw beperkende maatregelen van kracht gegaan die tot ten minste 1 juni gaan duren. Dit betekend dat de clubavonden van april en mei ook geannuleerd zijn. Aangezien er nu drie clubavonden gaan uitvallen, gaan we bekijken of we in het najaar toch iets kunnen doen. Hier komen we later op terug.

Met vriendelijke groet,
Jaap Biesot
Voorzitter Spoor II Club Holland

Beste clubleden,

De clubavond van maart is geannuleerd naar aanleiding van de landelijk ingevoerde beperkende maatregelen.

Dit houdt in dat de clubavond van maart niet plaats vind en ook niet wordt ingehaald op een later moment van het jaar. Het is lang geleden dat er minder dan 12 clubavonden verspreid over het jaar zijn geweest.

Over de clubavond van 23 april is er nog niets te melden, zodra er hier duidelijkheid over gegeven kan worden wordt dit via een mailing bekend gemaakt.

Met vriendelijke groet,
Jaap Biesot
Voorzitter Spoor II Club Holland


Dit zijn de data voor de komende tijd:
Donderdag 30 januari
Donderdag 27 februari
Zaterdag 14 maart
Donderdag 26 maart (geannuleerd)
Donderdag 23 april
Donderdag 28 mei
Donderdag 25 juni
Donderdag 30 juli
Donderdag 27 augustus
Donderdag 24 september
Donderdag 29 oktober
Donderdag 26 november
Donderdag 17 december